Chain of Command

 

 

Bord: 
Bagrum
Dato: 
Wednesday, February 12, 2014 - 16:00
Referat: 

 

Operation Lüttich.

 

After Action.

 

Efter en meeting engagement sidste uge var 116 panzer division klar til et angreb på to broer vest for byen Moutain. US. 35 Inf. Division tog fra start initiativet og stødte frem for at tage nogle vigtige lokationer (de nappede alle 4 victory points i løbet af to faser). Den ene enhed bed sig fast i byen mens den anden trak sig tilbage i skoven mod syd. Et scout team blev sendt af sted fra byen op i mod center og ved vejen dukkede en tiger op og sendte de to mand skrigende væk. De stoppede lige op ved deres enhed for at få vejret og fremstamme TIGER, hvorefter de forsatte deres løb og forsvandt (det forlyder at den ene var fra Kansas).

 

Tyskernes højre flanke under kommando af lt. Dummkopf  sendte inf. Støtte ind til tigeren, som røg i luften efter at havde kørt en smule længere frem af vejen. Med tigeren ude af kampen havde amerikanerne i byen let spil og med brillante manøvre formåede Dummkopf at smide resten af sine tropper væk.

 

2 mod 1 var slaget overstået og selv med et par heroiske nærkampe, som kun lod enkelte mænd tilbage stoppede tyskernes modangreb i totalt nederlag.

 

Sjovt spil med mange gode grin også selvom reglerne ikke sad helt i skabet.

 

Lt. Dummkopf

 

File: