[Sticky] om foreningen

Indlæg: 2
14/11/2019 8:46 pm

Danish Miniature Wargaming Society

Vi er en klub hvor ligesindede spiller figurkrigsspil fra historiske perioder, såvel faktiske slag som hvad hvis senarier. Vi spiller store kampagner og mindre serier af slag eller måske rettere træfninger og er placeret på Frederiksberg.

Der spilles i mange forskellige størrelser fra 6 til 28 mm figurer og det er ikke i klubben en forudsætning at du selv medbringer figurer eller terræn, men det vil være dejligt og spændende at se nye ting og spil. Der er god plads i vores lokaler som tillader minimum 3 større spil af gangen at blive afviklet, og spil kan spilles videre fra gang til gang da de ikke behøver at blive pakket væk efter dagens aktuelle spil.

Klubben har egne lokaler og man kan derfor spille 24/7, men vi har fast spille aften onsdag. En stor del af klubben er også den sociale side, hvor vi spiller i weekender og klub arrangementer såsom julefrokost, og spisning med den bedste vin/øl i relation til historiske spil og temaer.

Har du lyst til at møde os og se om det er noget for dig, så skriv til info@krigsspil.dk

We are a club where like-minded people meet and play war games with figures from historical periods, both actual ones and what if scenarios. We play large campaigns and smaller series of battles or perhaps more accurate skirmish fighting and are located in Frederiksberg Copenhagen.

We play with many different sizes from 6 to 28 mm and it is not a prerequisite that you bring your own figures or terrain, but it will be nice and exciting to see new things and games. There is plenty of room in our club which allows at least 3 major games at a time to be settled, and games can be played from time to time as they do not have to be packed away every day.

The club has its own premises and you can therefore play 24/7, but we have a fixed night on Wednesday. Much of the club is also the social side where we play on days at weekends and club events such as Christmas lunch, and dining with the best wine / beer in connection with a historical game and themes.

If you want to meet us and see if this is for you, write to.

info@krigsspil.dk

Følg os på (follow us at) Facebook @krigsspil